Cercetătorii au avansat o nouă ipoteză surprinzătoare: a mânca ardei gras echivalează cu a-ți reduce riscul de a dezvolta maladia Parkinson! O echipă de la University of Washington Medical Center, Seattle, a studiat alimentația unei mii de persoane suferind sau nu de această maladie. Potrivit rezultatelor studiului, consumarea tomatelor, vinetelor, cartofilor, ardeilor iuți și ardeilor grași diminuează riscul de a dezvolta maladia Parkinson. Toate legumele menționate aparțin aceleiași familii – solanacee – din care face parte și tutunul și, după cum a arătat studiul, toate aceste plante sunt mai bogate în nicotină decât celelalte legume. Rămâne să fie cercetat și descoperit efectul acestei molecule.

clip_image002

De unde pot cumpăra produsele importate de MED.CO?
Unde pot duce la reparat produsele OMRON?
Cum pot deveni distribuitor sau partener MED.CO?
© S.C. MED.CO S.R.L. 2016 TOATE DREPTURILE REZERVATE

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe informaţii.

Acest website foloseşte cookie-uri, atât cookie-uri proprii cât şi cookie-uri de la terţi pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.

Închide