Studii epidemiologice recente arată absența legăturii între apariția maladiilor cardiovasculare și consumarea de alimente bogate în colesterol în general, de ouă în particular. O echipă de cercetători de la Yale University (New Haven, Connecticut) a arătat, astfel, că a mânca două ouă pe zi timp de șase săptămâni n-a avut nici o incidență dăunătoare asupra bilanțului lipidic (grăsimile din sânge), nici asupra funcționării peretelui arterial. Un efect constatat la persoanele sănătoase participante voluntar la studiu, precum și la pacienții considerați cu un risc cardiovascular crescut. De-altfel, potrivit opiniei dr. David Katz, directorul centrului de cercetare a prevenției în domeniu: „Pare, prin urmare, rezonabil să se consume unu-două ouă pe zi. Ca atare, pericolul nu ar veni atât de la excesul de colesterol, cât de la dezechilibrul indus de neglijarea consumului deopotrivă a altor alimente.”

clip_image002

De unde pot cumpăra produsele importate de MED.CO?
Unde pot duce la reparat produsele OMRON?
Cum pot deveni distribuitor sau partener MED.CO?
© S.C. MED.CO S.R.L. 2016 TOATE DREPTURILE REZERVATE

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe informaţii.

Acest website foloseşte cookie-uri, atât cookie-uri proprii cât şi cookie-uri de la terţi pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.

Închide