Mai puţin Omega 6 – mai puţine migrene

de | 27 Mar 2018 | Noutăţi |

          Carne roşie, ulei de floarea soarelui, margarină…Aceste alimente conţin mulţi acizi graşi esenţiali Omega 6. Or, potrivit unui studiu american, ale cărui concluzii au apărut, în august 2017, în Science Signaling Journal, supraconsumul acestora favorizează migrenele. În fapt, 44 de persoane suferind cronic de migrene au fost supuse, timp de trei luni, la diverse regimuri sărace în Omega 6 (înlocuirea cărnii cu peşte, a uleiului de floarea soarelui şi a margarinei cu ulei de măsline sau de rapiţă…). O reducere de 36% a unui derivat al acidului linoleic (unul din acizii Omega 6) în sângele participanţilor la studiu, a fost asociată cu scăderea cu 25% a duratei cotidiene a migrenelor şi cu 11% a frecvenţei lor într-o lună.

0 Comentarii

De unde pot cumpăra produsele importate de MED.CO?
Unde pot duce la reparat produsele OMRON?
Cum pot deveni distribuitor sau partener MED.CO?
© S.C. MED.CO S.R.L. 2016 TOATE DREPTURILE REZERVATE

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe informaţii.

Acest website foloseşte cookie-uri, atât cookie-uri proprii cât şi cookie-uri de la terţi pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.

Închide